دوره آموزشی مدیریت شهری در مشهد

در جوامع پیشرفته، مشارکت در امور شهری نهادینه شده و در آن حقوق و تکالیف شهروندان مشخص شده است. مدیریت شهری،‏ بازتابنده‎ی نگرش حاکم بر تنظیم روابط شورا و شهرداری و مهم‌تر از همه،‏ بیانگر میزان مشارکت و قدرت اجرایی است. هدف از این رشته عبارت است از: تربیت کادر متخصص جهت نگهداری، اداره و گسترش فضاهایی که برنامه ریزان شهری ایجاد می‌نمایند.

معرفی دوره آموزشی مدیریت شهری در مشهد

دنیای رقابتی امروزه ، مدیر شهری باید توانایی شناخت نقاط قوت و ضعف شهر خود را داشته باشد و درصدد گسترش مزایای رقابتی آن برآید. بدین ترتیب «مدیر شهری» با «مدیر شهرداری» تفاوت های بسیار دارد.

هدف از این رشته عبارت است از تربیت کادر متخصص جهت نگهداری، اداره و توسعه فضاهایی که برنامه ریزان شهری ایجاد می‌نمایند

مدیر شهری مسئول ارتقای قابلیت‌ها و توانمندی‌های شهر و شهرنشینان است در حالی که مدیر شهرداری بیشتر مجری است و پاسخگویی آن تنها محدود به نحوه عملکرد میشود نه به نتایج و پیامدها.

وظایف مدیر شهری چیست؟

آماده سازی زیرساخت‌های اساسی برای عملکرد کارآمد شهرها

آماده سازی خدمات لازم برای توسعه منابع انسانی، بهبود بهره وری و بهبود استانداردهای زندگی شهری

آماده ساختن خدمات و تسهیلات لازم برای پشتیبانی فعالیت‌های مولد و عملیات کارآمد موسسه‌های خصوصی در نواحی شهری

برنامه ریزی استراتژیک

وظایف کنونی مدیریت شهری ، تنها محدود به مواردی از قبیل برنامه ریزی، خدمات رسانی، مدیریت فرهنگ محلی، انجام پروژه های عمرانی و… نمی‌شود. بلکه جهت دهی فعالیتهای شهری و ترسیم چشم انداز شهر در راستای دستیابی به توسعه پایدار از جمله مهمترین وظایف مدیران شهری به شمار می‌رود.

چشم انداز و هدف دوره آموزشی مدیریت شهری در مشهد

هدف از برگزاری دوره عالی مدیریت شهری تجهیز مدیران شهری به بینشی خلاق، جامع نگر و چند تخصصی است تا در حل مسایل بومی ، شهری و کشوری ، توانمندی خود را بکار گیرند. مدیر شهری حاصل از این دوره آموزشی، هماهنگ کننده ای خلاق خواهد بود که به بینش چند تخصصی برای حل مسایل بومی شهری و کشوری مجهز خواهد شد.

بعد از گذراندن این دوره ، دانشپذیران قادر خواهند بود با نگاهی کلان نگر و توسعه مدار به تمامی ابعاد مدیریت شهری ، تصمیم گیر و تصمیم ساز توانمندی باشند. این دوره بر محور مطالعات موردی و تجارب موفق حوزه مدیریت شهری طراحی و برنامه ریزی شده است و همه اساتید حاظر در این دوره ، خود دارای سوابق کاری مرتبط با حوزه مدیریت شهری می باشند.

دوره آموزشی مدیریت شهری در مشهد

♻️سرفصل های دوره مدیریت شهری

حقوق شهری و قوانین شهری

مدیریت امور مالی درامور شهری

مدیریت رفتار سازمانی در امور شهری

مدیریت بحران و سوانح طبیعی

اصول و فنون مذاکره

ویژگی‌های مهم دوره مدیریت شهری

آشنایی با ایجاد فضاهای بهتر شهری

درک و فهم صحیح فرآیندهای شهری

گسترش و ارتقاء سطح دانش با ایجاد زبانی مشترک برای ارتباط با متخصصان برنامه‌ریزی

آشنایی با نحوه ایجاد توانایی و ظرفیت اجرای برنامه‌های شهری

تبدیل یک فرد به یک مدیر تصمیم گیر و تصمیم ساز جهت توسعه شهری از مواردی است که در پایان دوره مدیریت شهری می توان با آن مواجه شد. با شرکت در این دوره نه تنها می توانید از تجربیات و تخصص های مختلف در زمینه مدیریت شهری مطلع شوید بلکه در نهایت خروجی مثبتی نیز برای شما شرکت کنندگان عزیز حاصل خواهد شد.

مشاهده مقالات بیشتر

معرفی مدیریت شهری و ویژگی های آن

آغاز ثبت نام دوره مدیریت شهری

دوره مشاوره حرفه ای مدیریت در مشهد