MBA مخفف عبارت (EXECUTIVE MANAGEMENT) که معادل ترجمه آن دوره مدیریت اجرایی است . به طور کلی این دوره برای اشخاصی در نظر گرفته شده است که نیازمند فراگیری دانش مدیریت هستند، اما در زمینه‌های دیگر به تحصیل پرداخته اند.

✅معتبر ترین مدرک MBA را در کدام آموزشگاه میتوان گرفت؟

دوره MBA یکی از نیاز های اساسی در رشد هر مدیری محسوب میشود. البته اهداف دیگری نیز از این دوره استنباط می شود، اما اصلی ترین هدف در دوره های تخصصی MBA پرورش مدیران کارآزموده و کارا در سازمان ها و شرکت های اجتماعی، دولتی، اقتصادی و تجاری و … می باشد.‌

اگر شما نیز مدیریت اجرایی یک بخش از شرکت یا سازمان تان را برعهده دارید و یا می خواهید تحول اساسی در کارتان ایجاد کنید، شرکت در بهترین دوره MBA  را پیشنهاد می کنیم. این دوره در حال حاضر در اکثر کشورهای جهان و تقریباً بیش تر شهر های ایران در حال اجرا می باشد. خوشبختانه موسسه آموزشی ما در شهر مشهد نیز در همین راستا دوره  MBA  با مدرک بین المللی را در سطح استان و کشور برگزار می کند و شما می توانید به راحتی در این دوره شرکت کرده و به رشد شغلی و کاری خودتان کمک کنید.

معتبر ترین مدرک MBA

✅مزایا و گرایش معتبر ترین مدرک MBA

با فراگیری آموزش ها و مهارت ها دانشپذیر می تواند به طور کامل نسبت به تحقیقات بازار اقدام کند، بازار و نقاط قوت و ضعف رقبا را بررسی کند و هدف محصولات و خدمات شرکت را شناسایی و بررسی کند.

کاربرد رشته MBA فقط به دنیای تجارت خلاصه نمی‌شود. در شغل‌های دولتی و خدمات عمومی ، صنایع و ورزش ، …  نیز کاربرد می‌تواند داشته باشد. از این رو است که رشته MBA دارای گرایش‌های بسیار است تا بتواند هرکجا نیاز به مدیریت وجود دارد ، آن را پوشش دهد.

✅نکاتی برای معتبر ترین مدرک MBA

یکی از هدف های برگزاری و ثبت نام در دوره مدیریت MBA ،سهولت برای مهاجرت تحصیلی دانشپذیران است. شما با گواهینامه های صادر شده از سوی وزارت علوم میتوانید برای ادامه تحصیل در خارج کشور استفاده کنید که گواهینامه دوره MBA نیز شامل آن می شود.

✅در پایان دوره مدیریت MBA،گواهینامه معتبر از سوی وزارت علوم صادر می شود و مهر وزارت علوم بر روی این گواهینامه باعث میشود گواهینامه ای بین المللی محسوب شود. شما خواهید توانست با ثبت نام در دوره مدیریت MBA، بعنوان مدیر در بخش های مختلف شرکت های دولتی و خصوصی مشغول به کار شوید که لازم به ذکر است مدیران بسیاری از ایران در کشور های دیگر مشغول مدیریت شرکت های بین المللی هستند و تنها با گرفتن این گواهینامه معتبر توانسته اند در آن شغل مشغول به کار شوند

اعتبار مدرک MBA

مهاجرت با مدرک MBA

ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA

با این روش ها، جلب اعتماد مشتری خود را افزایش دهید!
مشاهده مطلب