اهمیت کوچینگ

7 نکته از اهمیت کوچینگ در سازمان

کوچینگ فعالیتی برای بهبود عملکرد افراد در زندگی حرفه‌ای، ورزشی، اجتماعی و حتی عاطفی است.بسیار مهم است که در راه اندازی یک کسب و کار، اهداف شناسایی و اولویت‌بندی شوند. ممکن است بنیانگذاران یا اعضای تیم به‌دلیل درگیری با موضوع، موفق به انجام این کار نشوند. «کوچ» به فردی می‌گویند که این اولویت‌ها و اهداف را تشخیص می‌دهد و به افراد کمک می‌کند تا با ساختن چشم‌انداز به این اهداف دست پیدا کنند.در این مقاله هفت نکته از اهمیت کوچینگ در کسب و کار را برای شما شرح می دهیم.

✅ کوچینگ می تواند با اهداف کلیدی کسب و کار به سازمان شما کمک کند.

در رابطه کوچینگ، کوچ با کارکنان شما کار می کند تا اهداف واضحی را برای کسب و کار خلق و مشخص کنند و مدیریت موثر استراتژیک برای اطمینان از برآورده شدن اهداف ایجاد کنند.

✅ از اهمیت کوچینگ می توان به تقویت خلاقیت اشاره کرد.

یک کوچ از کارمند شما حمایت میکند تا با اطمینان به دنبال ایده های جدید و راه حل های دیگر با انعطاف پذیری و ابتکار بگردد. یک کوچ کمک می کند تا دیدگاه های تازه ای را ایجاد کنند و از طریق سوالاتی که در جلسه کوچینگ می پرسد برای خلق این دیدگاه تازه الهام بخش آنان است و اهداف عملی را از طریق این همکاری ایجاد می کند.

✅با کوچینگ می توانید تغییری را که به همراه رشد درون سازمانی ایجاد می شود، مدیریت کنید.

کوچینگ حرفه ای یکی از روش های مهم برای مدیریت تغییر از جمله رشد است. یک کوچ به کارکنان شما کمک می کند نیازهای فعلی، فرصت ها و چالشهای خود را با همه پتانسیل هایی که دارند ارزیابی کنند.

اهمیت کوچک

✅افزایش بهره وری با کوچینگ

این امر به ویژه وقتی کارکنان شما در نقش جدید یا سطح مدیریتی قرار می گیرند خیلی مهم می شود. کوچ ها آموزش دیده اند که با مراجعانشان کارکنند و الهام بخش آنان در استفاده از پتانسیل های فردی و حرفه ای و در نتیجه افزایش بهره وری و اثربخشی باشند. در خلال رابطه کوچ و مراجع، تمرکز بر روی آموزش و وضوح به جهت برداشتن گام های عملی است. براساس ICF Global Coaching Client Study هفتاد درصد از مراجعان، گزارش بهبود در عملکرد کاریشان را داده اند.

✅ کوچینگ می تواند تعادل بین کار و زندگی را برای مراجعان شما به ارمغان بیاورد.

تجربه نشان داده است که کارمندانی که در زندگیشان تعادل دارند کارمندان خوشحال تری هستند و یک کارمند خوشحال تر، کارمند سازنده تری است. کوچ می تواند برای کشف و وضوح چیزی که کارمندتان دوست دارد به آن برسد، از جمله تعادل در کار و زندگی حرفه ای اش به او کمک کند. بر اساس تحقیقات ICF 67% مراجعان بهبود توازن در کار و زندگی حرفه ایشان را ملاحظه کرده اند.

کوچینگ باعث گسترش مهارت های ارتباطی می شود.

چه چیزی اهمیت کوچینگ را نشان می دهد؟تحقیقات انجام شده نشان می دهد که ۷۲% از کسانی که کوچ شده اند متوجه بهبود در مهارتهای ارتباطی خود شده اند. علاوه بر آن افرادی که از رابطه کوچینگ استفاده کردند با دیدگاه های تازه در زمینه چالش های شخصی و فرصت ها، بهبود سیستم تفکری و مهارتهای تصمیم گیری و افزایش اعتماد به نفس در ایفای نقش های زندگی و کاری از جلسات خارج شده اند.

اهمیت کوچک

✅ اهمیت کوچینگ این است که به سازمان شما کم می کند تا کارکنان با استعداد را جذب و حفظ کنید.

اگر شما در پیدا کردن کارمندان خوب مشکل دارید، سازمان شما نیاز به سرمایه گذاری بر روی توسعه کارمندانش دارد. کوچینگ یک راه ایده آل برای توسعه کارمندان و نشان دادن اینکه شما به عنوان مدیر سازمان به رشد آنها علاقه دارید، است.

مشاهده مقالات بیشتر

ترفند های فروش در بازاریابی

مدیر بازاریابی و نقش آن در موفقیت سازمان

دوره مدیریت اجرایی MBA در مشهد