دوره مدیریت پروژه در مشهد

پروژه فعالیت موقتی است که برنامه زمان بندی شده و فعالیت های عملی مشخصی دارد. هر پروژه، فعالیتی منحصر به فرد تلقی می‌شود چرا که به صورت روتین نیست. و از فعالیت های مشخصی تشکیل شده که برای رسیدن به یک هدف معین برنامه ریزی شده است. اعضای یک پروژه تیمی، از شرکت های مختلف جمع می‌شوند و در راستای رسیدن به یک هدف مشخص به فعالیت های متفاوتی مشغول می‌شوند.

موسسه آموزش عالی آزاد امین با 20 سال سابقه در زمینه برگزاری دوره های آموزشی، دوره مدیریت پروژه را با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه برگزار می‌کند. اگر قصد مهاجرت داشته باشید، مدارک موسسه امین به دلیل اینکه دارای تاییدیه WES کانادا می‌باشد، به عنوان یک رزومه قوی برای شما محسوب می‌شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما می‌توانید فرم زیر را پر کنید.

مدیریت پروژه چیست؟

مدیریت پروژه استفاده از فرآیندها، روش ها، دانش، مهارت ها و تجربه برای دستیابی به اهداف پروژه است. مدیر پروژه برعکس مدیر تجاریِ یک شرکت، خود را فقط محدود به نظارت بر یک جنبه از عملیات نمی‌کند. همچنین برای رسیدگی و مقابله با مسائل مدیریتی محدودیت زمانی هم ندارد. در عوض، مدیران پروژه وظیفه‌ پیچیده‌ای برعهده دارند: آنها باید تمامی جنبه‌های پروژه را بررسی کرده. و از اجرای درست و به موقع آنها، در محدوده‌ بودجه‌ای که از قبل تعیین شده، اطمینان حاصل کنند.

ویژگی های مدیر پروژه

مدیر پروژه، شخصی است که پروژه های مختلف را مورد بررسی قرار داده. تا از به موقع انجام شدن آنها اطمینان لازم را داشته باشد. مدیر پروژه، هدف پروژه را تعیین می کند. همچنین باید با جزئیات توضیح دهد که پروژه قرار است به کجا برسد. و به چه چیزهایی دست یابد. وظیفه ی مدیرپروژه نظارت بر عملیات پروژه از زمان شروع تا وقت تکمیل می باشد.

دوره مدیریت پروژه در مشهد

از وظایف مدیریت پروژه میتوان بازرسی، ارزیابی، ایجاد هماهنگی، هدایت و در نهایت کنترل تمامی ابعاد و اجزای دخیل در روند اجرای پروژه را نام برد. مدیریت عوامل مختلف و متعدد زیاد به موازات هم نیازمند برخورداری از تخصص، دانش، توانایی، مهارت، قابلیت ها، شایستگی ها و در نهایت تعهد کافی می باشد. و این ویژگی ها تنها به واسطه شرکت کردن در دوره های آموزشی مدیریت پروژه و کسب مدرک مدیریت پروژه امکان پذیر خواهد بود.

ویژگی های دوره مدیریت پروژه در مشهد

مدیران پروژه باید مهارت‌‌های خاصی را بیاموزند. و مجوزهایی بگیرند که صلاحیت‌شان را در انجام این شغلِ سخت تأیید کنند. همچنین آن ها باید ذهنی تحلیل‌گر داشته باشند. و بتوانند به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنند.

امروزه استفاده از نرم افزار های مدیریت پروژه به عنوان یک ابزار مدرن که به روند مدیریت پروژه های بزرگ و کوچک کمک می کند، جزو لاینفک حوزه مدیریت پروژه محسوب می شود. از این رو در دوره مدیریت پروژه در مشهد در کنار آموزش مباحث مربوط به حوزه مدیریت پروژه به معرفی و آموزش روش های استفاده از یکی از نرم افزارهای مدیریت پروژه پرداخته می‌شود.

دوره مدیریت پروژه در مشهد، که توسط موسسه آموزش عالی آزاد امین برگزار می‌شود، طیف کاملی از مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر پروژه ی کارآمد و حرفه ای را به دانش پذیران و مدیران گرامی ارائه می نماید.

در انتهای دوره نیز، گواهینامه DBA مدیریت پروژه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و قابل ترجمه رسمی قوه قضاییه و تایید وزارت امور خارجه تقدیم دانشپذیران می‌شود.

مشاهده مقالات بیشتر

آشنایی با دوره مدیریت شهری و کار های مربوط به آن