اصول و فنون مذاکرات

کارگاه اصول و فنون مذاکرات

بسیاری از ما درشبانه روز مشغول مذاکرات مختلفی هستیم. مذاکره کلید قفل ارتباطات است ولی هیچوقت به این موضوع بصورت علمی نگاه نمی کنیم. همه ی ما درگیرمذاکره هستیم،چه در محیط شخصی خود و چه در محیط کار،ولی هیچوقت دراین رابطه با آن آموزش ندیده ایم، تحقیق نکردیم ، مطالعه نکردیم و درمورد آن بصورت یک بحث علمی نپرداختیم .

راز موفقیت یک فروشنده حرفه ای در بکارگیری تکنیک مذاکره در زمان و مکان مناسب می باشد.حال شما در اصول و فنون مذاکرات چه می آموزید؟ با ما همراه باشید.

.

اصول و فنون مذاکرات

شما حتما می دانید که

مذاکره کردن،صحبت کردن با شرکت های بزرگ ، با شرکت هایی که نام مطمئنی دارند بسیار راحت تر است و به راحتی میتوان به آنها اعتماد کرد.

خیلی راحت ترمیتوان برای دریافت خودرو با کیفیت به یک کارخانه ی خودرو سازی بزرگ اعتماد کرد.خیلی راحت تر اعتماد میکنیم ، خیلی راحت ترمیپردازیم ومیدانیم خودرو با کیفیتی دریافت میکنیم.

برعکس کارخانه ی X نامی که به سختی میتوان به آن اعتماد کرد.این اعتماد برمبنای رفتار گذشته آن سازمان و رفتار گذشته آن فرد ایجاد میشود.

شرکتی که سال ها مطمئن فعالیت کرده است ،اعتماد سازی کرده است،برند سازی کرده است و باعث ایجاد وضعیتی میشود که افراد به شما راحت تر به شما اعتماد کنند و زمینه های مذاکراتی ساده تری خواهید داشت وحداکثر منافع برای شما بدست خواهد آمد،چرا؟چون زمینه وجود اعتماد را قبل از ورود به مذاکره فراهم کرده اید .

?نکته هایی در باره اصول و فنون مذاکرات

1. امتیازات را کاملا شفاف کن.
  2. اول گوش کن بعد حرف بزن.
  3. همواره میانه بودن خوب نیست.
  4. با فرد صاحب تصمیم مذاکره کن.
  5. امتیاز متقابل بده.
  6. فقط در مورد قیمت صحبت نکن.
  7. زمان ترک مذاکره را به درستی تشخیص بده.

?تاکتیک های اصول و فنون مذاکرات:

?سفارش بزرگ

?ساز شکسته

?پیش شرط های مذاکره

?ارعاب

?رشوه و فساد

?سکوت

?قطع مذاکرات

?ارتباط غیر رسمی

?برش کالباس

[su_highlight background=”#232323″ color=”#FFC600″]مشاهده مقالات بیشتر[/su_highlight]

آشنایی و آموزش اصول و فنون مذاکره در بازاریابی (فصل اول)