به طور کلی این دوره برای اشخاصی در نظر گرفته شده است که در زمینه‌های دیگر به تحصیل پرداخته اند اما نیازمند فراگیری دانش مدیریت هستند.به همین دلیل ، اکثر مخاطب های دوره مدیریت (MBA) ، تحصیلات اصلی خود را در رشته های دیگر گذرانده اند و برای تکمیل مهارت های مدیریتی خود،می توانند این رشته  در قالب دوره مدیریت (MBA) آزاد دنبال کنند.

معرفی دوره MBA با مدرک بین المللی

رشته تحصیلی MBA، جزء رشته های تازه بنیان گذاری شده است و در حدود یک دهه است که در دانشگاه های ایران وارد شده و تدریس می شود. این رشته در این مدت استقبال خوبی داشته است. نام MBA در واقع اختصاری از عبارت Executive Management  است که به معنای مدیریت اجرایی است. رشته  MBA دارای گرایش های گوناگون نیز میباشد.

مخاطبان این دوره چه کسانی هستند و این رشته برای چه کسانی مفید است؟

❇️اگر در سمت‌ وظیفه مدیریتی یا سرپرستی, مشغول به کارهستید و یا  از قبیل چنین موقعیت‌هایی را در مسیر شغلی خود پیش‌بینی کرده‌اید، دوره مدیریت (MBA) می‌تواند برای شما مفید باشد.

❇️ اگر هدفتان کار افرینی می باشد و قصد دارید کسب و کار خودتان را راه‌اندازی و اجرا کنید، بدون شک مجموعه درس‌های رشته و دوره مدیریت (MBA ) یکی از ضرورت‌های آموزشی شما محسوب می‌شود.

❇️و همچنین این دوره به افرادی چون مهندسان,مدیران بازرگانی,مدیران فروش,پزشکان,هتل داران و سایر مشاغل ازاد  که مشغول کسب و کار در بازار هستند توصیه میشود.

دوره mba با مدرک بین المللی

نکاتی که بهتر است قبل از ورود به دوره MBA بدانید!

⚜️برای شرکت در این دوره، نیاز به ارائه مدرک و یا سابقه کاری نیست. این دوره تمامی آنچه که شما برای یادگیری رشته مدیریت اجرایی نیاز داشته باشید را به شما ارائه می دهد.

⚜️محدویت سنی برای حضور در دوره MBA با مدرک بین المللی وجود ندارد.

⚜️این دوره در کنار ارائه کلاس های آموزش تئوری، جلسه های پرسش و پاسخ و همچنین کارگاه های مختلفی را برای متقاضیان فراهم می کند.

⚜️تمامی منابع مورد نیاز برای یادگیری این رشته در کلاس های مربوط به این دوره ارائه می گردد.

شما برای ثبت نام این دوره می توانید به سایت مربوطه مراجعه کنید. این دوره آموزشی بهترین فرصت برای یادگیری رشته مدیریت اجرایی در کمترین زمان می باشد.

با شرکت در دوره MBA با مدرک بین المللی ،اقدام به مهاجرت تحصیلی کنید.

سوالی که ذهن بسیاری از متقاضیان مهاجرت با گواهینامه MBA را به خود مشغول کرده این است که آیا گواهینامه صادر شده از سوی وزارت علوم برای مهاجرت به کشور های دیگر تاثییر گذار است یا خیر؟

یکی از هدف های برگزاری و ثبت نام در دوره مدیریت MBA ،سهولت برای مهاجرت تحصیلی دانشپذیران است. شما با گواهینامه های صادر شده از سوی وزارت علوم میتوانید برای ادامه تحصیل در خارج کشور استفاده کنید که گواهینامه دوره  MBA نیز شامل آن می شود.

تئوری های مدیریت با دنیای عمل بسیار متفاوتند و نکته ی مهم تر اینکه شما اگر بنیان های فلسفی و اصول پایه علمی یک حوزه را خوب بلد باشید، بهتر می توانید برای حل مسائل دنیای واقعی ایده پردازی کنید و ابزار تولید کنید.

زندگی نامه جالب کلنل ساندرز(KFC) در راه موفقیت
مشاهده مطلب