با پیشرفت تکنولوژی، سلامت و ایمنی و محیط زیست انسان در معرض خطرات فراوانی قرار گرفت؛ بطوری که ادامه حیات بشر وابسته به رشته ای شد که میخواهیم آنرا بررسی کنیم.درحال حاضر، رشته و کاربرد HSE در صنایع مختلف بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد. دوره آموزشی HSE در مشهد، توانایی های لازم را به شما آموزش خواهد داد.ابتدا باید بدانیم کلمه HSE به چه معناست. این کلمه مخفف شده کلمه Health Safety Environment است که معنی آن سلامت، ایمنی و محیط زیست است. حال میخواهیم با دوره آموزشی HSE در مشهد آشنا شویم.

به روزرسانی:۱۳۹۷/۱۱/۱۱

بطور کلی وظیفه ی این رشته را میتوانیم به سه دسته تقسیم کنیم:

• به حداقل رساندن اثرات نامطلوب صنعت بر محیط و افزایش اثرات مطلوب آن (حفاظت از محیط زیست)
  • تامین ایمنی کارکنان، تجهیزات و تأسیسات
  • به صفر رساندن حوادث و آسیب ها با حذف شرایط نا ایمن

کاربردهای ایمنی:

شناسایی، پیشگیری و حذف خطرات.

طراحی ایمنی تجهیزات و ابزار و محیط کار.

دادن آموزش های ایمنی به سایرین.

بازرسی های ایمنی.

گزارشات ایمنی.

تجزیه و تحلیل حوادث.

علایم هشدار دهنده و سیستم های ایمنی.

وسایل حفاظت فردی.

ایمنی در شرایط بحرانی.

ایمنی در حمل و نقل.

تعمیر و نگهداری در ایمنی.

ایمنی در روش ها  و فرآیند های تولید.

دوره آموزشی HSE در مشهد

مهم ترین و اصلی ترین کاربرد HSE ، تامین امنیت تجهیزات، تأسیسات و کارکنان شرکت می باشد. پیشگیری از حوادث، کاری منطقی است و عدم توجه به آن، هزینه سنگینی را به شرکت تحمیل می کند. با شرکت در دوره آموزشی HSE در مشهد و کسب مهارت های لازم، وارد بازار کار شوید.

بررسی های  علمی بر سه عامل سلامت(Health)، ایمنی(Safety)و محیط زیست (Environment) در انجام کلیه پروژه های معدنی ،عمرانی و نفت و گاز که هم اکنون قسمتی جدا ناپذیر از پروژه ها در دنیا محسوب می شوند ولی در کشورهای در حال توسعه تنها کاربرد انتخاب دارند. در حقیقت با برگزاری کنفرانسی با ابعاد بین المللی و آشنایی با تحقیقات صورت گرفته در جهان، می توان حجم نیاز به اچ اس ای در کشور را سنجید و در صورت نیاز برای کم کردن هزینه اتفاقات توسط کارفرمایان که اغلب سازمان های دولتی و ادارات هستند، تبدیل به ضابطه و قانونی جامع گردد.

(برای مطالعه بیشتر در مورد HSE   ایـــــنــــجـــا  کلیک کنید.)

افزایش بازده کار با شرکت در دوره آموزشی HSE در مشهد:

بهینه سازی مصرف.

استفاده بهینه از انرژی ها.

بهسازی محیط کار.

فعالیت های بهداشت محیط:

شناسایی، ارزیابی و کنترل آلودگی هوا،آب و فاضلاب و پسماندها.

شناسایی، اندازه گیری، ارزیابی و کنترل خطرات بهداشتی.

کنترل عوامل فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی.

کنترل و حذف آلاینده ها.

کمک های اولیه، واکسیناسیون در مقابل بیماری ها.

سم شناسی صنعتی.

معاینات دوره ای سالیانه.

معاینات اختصاصی.

معاینات بدو استخدام.

کنترل آلاینده ها و پسماند ها ازبخش های مهم کاری رشته HSE می باشد. باتوجه به اینکه هر شرکت وکارخانه ای دارای مواد زاید می باشد؛ کنترل این مواد از لحاظ زیست محیطی بسیار با اهمیت است. باتوجه به اینکه اخیراً سازمان حفاظت از محیط زیست نظارت بیشتری به کارخانه ها  دارد؛ رشته HSE جزء رشته ها آینده دار محسوب میشود. دوره آموزشی HSE در مشهد، دانش ها و مهارتهای لازم را به شما آموزش میدهد.

دوره آموزشی HSE در مشهد

وظایف مسئول یا نماینده HSE چیست ؟

شناسایی شرایط بالقوه واکنش در شرایط اضطراری برای واکنش با شرایط بالقوه اضطراری.
مشارکت برگزاری  وبرنامه ‌ریزی برای مانورهای واکنش در شرایط اضطراری.
نظارت بر کارت های بهداشت پرسنل خدماتی.
نظارت بر انجام معاینات اداواری پزشکی کارکنان.
نظارت بر تفکیک زباله از ابتدا در واحدهای اداری و عملیاتی.
ثبت حوادث و شبه حوادث ، گزارش حوادث تحلیل آنها.
نظارت بر فعالیت های پیمانکاران در خصوص موضوعات ایمنی،بهداشت شغلی و محیط زیستی.
اندازه‌ گیری شاخص‌های عملکردی سیستم مدیریت اچ اس ای به ‌صورت دوره ای و گزارش آن به مدیریت.
اندازه‌گیری عملکرد سیستم مدیریت  HSE از طریق چک لیست ها و اندازه ‌گیری فعالیت‌ها.

برگزاری هدفمند دوره HSE MS در مشهد
کلیک کنید

فعالیت های بهداشت کارکنان:

پیشگیری از وقوع بیماری ناشی از کار کارکنان (بیماری های شغلی)و اطمینان از سلامت آنها.شناسایی، ارزیابی و پیشگیری از آلودگی موادغذایی و نمونه برداری از آنها.حفاظت از نیروهای انسانی، یکی دیگر از وظایف این رشته محسوب میشود. با شرکت در دوره آموزشی HSE در مشهد،حافظ و حامی سایر انسان ها  شوید.

با توجه  به تعداد افراد متقاضی این رشته و اینکه اداره کار برای استخدام مسئول ایمنی، فشار زیادی به واحد‌های صنعتی می آورد؛ می توان گفت این رشته دارای فرصت شغلی مناسب و جزء رشته های آینده دار در ایران است و.بر خلاف اینکه محیط شغلی این رشته، محیط های صنعتی است؛ فرصت برابری برای استخدام آقا و خانم وجود دارد. دوره آموزشی HSE در مشهد، مهارت های لازم را به شما آموزش خواهد داد.

برگزاری دوره های اچ اس ای (HSE) در مشهد

دوره HSE در مشهد(ایمنی، بهداشت و محیط زیست،HSE)

دوره (HSE_MS)