ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA

شروع و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA که از اواخر آذر97 با هدف پرورش مدیران و مشاورانی استراتژی, که بتوانندنقاط ضعف و‌ قدرت شرایط کسب کار خود را تحلیل و بررسی و اینده کسب کار خود را به سمت صعود رونق دهند،آغاز میشود.دانشپذیران با فراگیری و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA خواهند آموخت که چگونه مشکلات سازمان را ریشه یابی کنند؛عوامل اصلی و مشکل ساز را پیدا کنند، راه حل هایی برای هر مشکل را بیابند و پیش از انجام هرگونه اقدامی و ارائه هر راهکاری عواقب آن را پیش بینی کنند.دوره های مدیریت اجرایی (MBA) میتواند نظام فکری ومدل ذهنی شما را در مواجهه با مشکلات و مسائل عوض کند و باعث خواهد شد بدون عجله بتوانید با تفکر علمی به حل مشکلات سازمان خود بپردازید.

نکاتی درمورد ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA

دوره های مدیریت اجرایی (MBA) و مدیریت عالی کسب وکار (DBA)، دوره‌های شناخته‌ شده‌ای در سطح جهان میباشد که فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای مدیریت کسب‌وکارها و رهبری سازمان‌ها دوره تحصیلات خود را در آن می‌گذرانند . هدف و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA،پرورش مدیران و مشاورانی است که با دانش و تخصص خود، دارای توانایی بهبود فرآیندها و سازمان های کسب‌وکار هستند، همچنین دوره MBA در گرایش مدیریت اجرایی آموزش داده می شود و دانشپذیران در کسب وکار های مختلف میتوانند تمام مهارت های مدیریتی و مهارتهای مربوط به بازار را بدست بیاورند.

اعتبار مدارک دوره های مدیریت اجرایی (MBA) و مدیریت عالی کسب وکار (DBA)

گواهینامه (MBA) با مهر وزارت علوم صادرمیگردد و مهر وزارت علوم بر روی این گواهینامه باعث میشود مدرکی بین المللی محسوب شود، مدرک MBA با گرایش بازاریابی یکی از پر درآمد ترین رشته های تحصیلی در دنیا است و فارق التحصیلان میتوانند در شرکت های مختلف مشغول به کار شوند می‌توان اینگونه گفت با ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA ،فارغ التحصیلان این دوره میتوانند بعنوان مدیر در بخش های مختلف شرکت های دولتی و خصوصی مشغول به کار شوند که مدیران بسیاری از ایران در کشور های دیگر مشغول مدیریت شرکت های بین المللی هستند و تنها با گرفتن همین مدرک توانسته اند در آن شغل مشغول به کار شوند.

استفاده از مدرک MBA برای مهاجرت تحصیلی

یکی از هدف های برگزاری و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA ،سهولت برای مهاجرت تحصیلی دانشپذیران است می‌توان اینگونه گفت که شما میتوانید با تمامی مدارک و گواهینامه های صادر شده از وزارت علوم برای ادامه تحصیل در خارج کشور استفاده کنید که گواهینامه MBA نیز شامل آن میشود.

وضعیت استخدام بعد از دوره های مدیریت MBA-DBA چگونه است؟

با توجه به این که شرکت راهکار هوشمند ایرانیان برترین دانشجو ها را دردوره های DBA و MBA را جذب می کند،دانشپذیرانی که موفق به گذراندن دوره DBA شده باشند، میتوانند درتمامی شغل های مدیریتی شرکت ها و سازمانهای تجاری مشغول به کار شوند.

”مشاهده مقالات بیشتر….. ”

مدیریت (MBA)

مدیریت (DBA)