مقالات رویدادها قوانین و مقررات ثبت شکایات

موسسه آموزش عالی آزاد امین

دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مشاور حرفه ای مالی و اقتصادی

بهره گیری از تجربیات و دانش مشاوران حرفه ای مالی و اقتصادی هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای موفقیت است، در دنیای امروز بهره گرفتن از مشاوره و تجربیات این افراد بیش از پیش احساس میشود چون راه ها و ترفند های فراوانی برای کلاهبرداری و فریب دادن وجود دارد.

دپارتمان : دپارتمان دوره های کوتاه مدت مهلت ثبت نام : 1396/11/10 ظرفیت : 20 نفر هزینه دوره: 1,000,000 تومان هزینه پیش ثبت نام: 100,000 تومان پایان مهلت ثبت نام

توضیحات جامع

ابتدای امر باید این نکته را ذکر کنیم که مشاور حرفه ای مالی و اقتصادی خوب لزوما" افرادی با دکترای اقتصاد و حسابداری و .. نیستند بلکه کسانی هستند که در یک حوزه سرمایه گذاری به طور تخصصی کار کرده اند و اطلاعات کارشناسی دقیقی در رابطه با سرمایه گذاری دارند و از پیچیدگی های و زیر و بم ها، ضرر ها و منافع سرمایه گذاری های متعدد به خوبی مطلع هستند. این افراد هزاران یا میلیون‌ها دلار از دارایی دیگران را سروسامان  میدهند. بنابراین مطالعه اقتصادی خوبی هم باید داشته باشند و در سمینارهای اقتصادی و مالی شرکت کنند و اطلاعات و دانششان به روز باشد ، بتوانند فضاهای مالی را به خوبی تجزیه و تحلیل کنند. مهم ترین چیزی که باید بدانید این است که بهره گیری از تجربیات و دانش مشاوران حرفه ای مالی و اقتصادی هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای موفقیت است، در دنیای امروز بهره گرفتن از مشاوره و تجربیات این افراد بیش از پیش احساس میشود چون راه ها و ترفند های فراوانی برای کلاهبرداری  و فریب  دادن وجود دارد.

در فرآینده های مالی و اقتصادی در دنیای امروز ؛ مشاوره در حوزه مالی و اقتصادی با توجه به بحران های اقتصادی حائز اهمیت بسیار زیادی می باشد  و مدیران و مشاورین  زیادی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند  با توجه به عدم حضور مرجع رسمی در تائید صلاحیت این افراد بسیاری  از فعالان اقتصادی  دچار خسران و مشکلات عدیده به علت دریافت مشاوره های مالی و اقتصادی نادرست گردیده اند . لذا موسسه آموزش عالی آزاد امین به علت اهمیت این موضوع , بر آن شد تا با کسب مجوز های لازم از وزارت علوم , تحقیقات و فناوری اقدام به برگذاری دوره مشاور حرفه ای مالی و اقتصادی کند تا با تربیت مشاوران حرفه ای در این زمینه و اعطای گواهی نامه  معتبر" مشاور حرفه ای مالی و اقتصادی" مورد تائید و زیر نظر وزارت علوم , تحقیقات و فناوری با قابلیت  ترجمه رسمی دادگستری  حیث تائید صلاحیت آنان , مشاوران حرفه ای را شناسایی کرده و به حوز ه فعالیت  آنان رسمیت ببخشد , تا هم مشاوران حرفه ای که به درستی آموزش داده شده اند  تائید صلاحیت گردند و هم چنین فعالان اقتصادی  به استناد مدارک آنان از صلاحیت آنان  اطمینان حاصل نموده و در فعالیت های اقتصادی  از مشاوره آنان بهرمند گردند .

لذا از مدیران مالی  و حسابرسین خبره کشوری دعوت میگردد تا با ارسال رزومه خود و بررسی آن توسط هیئت داوری پس از تا‍‍‍‍‍‍‌ٰئید رزومه و حضور ایشان  در این دوره توسط موسسه آموزش عالی آزاد امین , موفق به کسب گواهی نامه معتبر  " مشاور حرفه ای مالی و اقتصادی " گردند .

پیش نیازها

مطابق با شرایط درج شده در قسمت توضیحات

این دوره مناسب چه کسانی هست ؟

حسابرسین خبره کشوری - رؤسا , معاونین و کارمندان شعب بانک در سراسر کشور - کارشناسان ارشد و دکتری مالی و اقتصادی و
دکتر علی مختاری دکترای تخصصی مدیریت پروژه
استاد مدنیان کارشناس ارشد حسابداری
مهندس امیر دواچی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی