مجله حقوقی امین

مقالات آموزشی موسسه آموزش عالی آزاد امین 

Amin.Legal Blog

Educational articles of Amin Business School

چگونه مشاور حقوقی حرفه ای شویم؟

چگونه مشاور حقوقی حرفه ای شویم؟

چگونه مشاور حقوقی حرفه ای شویم؟

فهرست مطالب
4.4/5 - (21 امتیاز)

مشاور حقوقی حرفه ای کسی است که دارای دانش و تجربه کافی در زمینه حقوق باشد و بتواند به افراد در حل مسائل حقوقی خود کمک کند. مشاوران حقوقی در زمینه‌های مختلف حقوقی از جمله حقوق مدنی، حقوق کیفری، حقوق تجارت و حقوق بین‌المللی فعالیت می‌کنند.

اتنخاب یک مشاور حقوقی حرفه ای تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه پرونده دارد. بنابراین مهم است فردی که از دانش حقوقی لازم برخوردار است به عنوان مشاور حقوقی انتخاب شود.

برای این که بتوانید این دانش را به دست آورید لازم است تا از منابع معتبر استفاده کنید. کاری که دوره آموزشی حقوقی موسسه امین با شما می کند دقیقا همین است! ابتدا به شما علم و دانش اضافه می کند و سپس این دانش را به درآمد و اعتبار تبدیل می کند. برای ثبت نام در این دوره کافیست روی تصویر زیر کلیک کنید.دوره های حقوقی + مدرک معتبر

اگر درمورد دوره آموزشی حقوقی سوالی در ذهنتان پیش آمده، یا نیاز به مشاوره دارید، کارشناسان ما در موسسه امین برای شما یک جلسه مشاوره رایگان هم در نظر گرفته اند. با پر کردن مشخصات خود در فرم زیر از این فرصت بهره مند شوید.

نام و نام خانوادگی

 

مشاور حقوقی حرفه ای کیست؟

کارشناس یا مشاور حقوقی حرفه ای فردی است که دارای اطلاعات کامل نسبت به امور حقوقی و کیفری هستند. وافراد می توانند در حوزه مشکلات و مسائل حقوقی خود که شامل کلیه معاملات و قرارداد ها، مسائل خانوادگی و کیفری و… می شود، با مشاور خود مشورت لازمه را انجام دهند. و از هر قانون و مقرراتی، اطلاعات لازم را بگیرند.

 

از آنجایی که مشاوران حقوقی بیشتر به مدیران شرکت ها و سازمان ها کمک می کنند، مهم است که دانش و تجربه کافی در زمینه حقوقی را داشته باشد. این دانش باید شامل قوانین و مقررات حقوقی، رویه‌های قضایی و اصول حقوقی باشد. جز داشتن دانش کافی، یک مشاور حقوقی حرفه ای باید ویژگی های دیگری نیز داشته باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

 

ویژگی های مشاور حقوقی حرفه ایویژگی های مشاور حقوقی حرفه ای

  1. توانایی تحلیل و ارزیابی: مشاور حقوقی باید بتواند به دقت مسائل حقوقی را تحلیل کرده و ارزیابی کند تا بهترین راه‌حل‌ها و استراتژی‌ها را ارائه دهد.
  2. مهارت‌های ارتباطی: مشاور حقوقی باید دارای مهارت‌های ارتباطی بالا باشد تا بتواند به درستی با مشتریان و دیگر افراد مرتبط در ارتباط باشد و مسائل حقوقی را به آن‌ها توضیح دهد.
  3. داشتن اخلاق حرفه‌ای: مشاور حقوقی باید از نظر اخلاقی بسیار پایدار باشد. و بسیار در ارائه خدمات حقوقی پایبند باشد.
  4. توانایی حل مسائل: مشاور حقوقی باید توانایی حل مسائل را داشته باشد و بتواند به دقت و به صورت استراتژیک به رفع مشکلات حقوقی بپردازد.
  5. انعطاف‌پذیری و تطبیق‌پذیری: این ویژگی به معنی توانایی مشاور حقوقی در تطبیق با تغییرات قوانین و شرایط جدید است. و می‌تواند برای حل مسائل حقوقی بسیار مهم باشد.
  6. احساس مسئولیت: مشاور حقوقی حرفه ای باید به نیازها و خواسته های افراد توجه داشته باشد. و بتواند خدمات حقوقی را به شکلی که برآورده کننده نیازهای آنها باشد ارائه دهد.
  7. مهارت در مذاکره: یکی از مهم ترین توانایی های یک مشاور حقوقی مهارت در مذاکره است. دفاع از حقوق افراد در عین داشتن فن بیان قوی، بسیار مهم است.
  8. پایداری و صبر: در برخورد با مسائل حقوقی پیچیده و مواردی که ممکن است طولانی مدت برای حل شوند، پایداری و صبر ضروری است.
دوره تخصصی حقوق رایگان
با دوره رایگان حقوقی، داوری و قرارداد نویسی رو اصولی آموزش ببین

مزیت ها، معایب و ویژگی مشاور حقوقی چیست؟

یکی از حیطه های پر طرفدار و در عین حال پر کار مشاوره حقوقی است که به واسطه آن می توان مشکلات اقشار مختلف جامعه را حل و فصل کرده و باعث به وجود آمدن آرامش روانی در جامعه شد. این شغل هم مانند تمام شغل ها دارای مزیت ها و معایبی است که در زیر به آن ها اشاره می شود:

مزیت ها و ویژگی مشاور حقوقی :

  • داشتن دفتر وکالت شخصی لزومی ندارد
  • کسب درآمد چشمگیر و لذت بردن از استقلال شغلی و کاری
  • برای رسیدگی به پرونده ها نیازی به سرمایه گذاری نیست
  • در مقایسه با مشاغل دیگر منزلت و شأن اجتماعی بیشتری را داراست
  • به کار مستمر و خسته کننده در یک شرکت نیازی نیست

معایب و ویژگی مشاور حقوقی :

  • بودن تعدادی مشاورین بدون صلاحیت کافی در این رشته
  • دارا بودن مسئولیت های کیفری و انتظامی برای انجام مشاورات
  • استرس های فراوان و ادامه دار برای یافتن راه حل کارآمد
  • باورهای غلطی که در مورد برخی از قوانین وجود دارد
  • زمان بر بودن روند رسیدگی به بعضی از پرونده ها
  • امنیت شغلی در دراز مدت وجود ندارد
  • نبودن ساعت کاری مشخص و بی نظمی در کارها
  • پرداخت نکردن به موقع حق الزحمه توسط برخی از موکلین

آینده شغلی و بازار کار مشاور حقوقیآینده شغلی و بازار کار مشاور حقوقی چگونه ست؟

امروزه با گسترده شدن روابط فردی و سازمانی افزایش مسائل و مشکلات مختلف در سازمان های دولتی و یا شرکت های خصوصی، نیاز به وجود یک یا تعدادی کارشناس و یا مشاور حقوقی در کنار مدیران بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

مشاور حقوقی حرفه ای با توجه به دانشی که به قوانین و مقررات دارد، به مدیران شرکت ها، سازمان ها و ادارات کمک می کند تا با توجه به مسئولیت ها و قانون های کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی تصمیم های صحیح تر و قانونمند تری اخذ نمایند. همچنین در مواجه با مسائل حقوقی سازمانی به آنها در حل و فصل مسایل و مشکلات یاری می رساند.

 

مشاور حقوقی با دانش و تسلط کاملی که به قوانین و قواعد حقوقی دارد، کلیه امور حقوقی زیر را در سازمان یا شرکت بر عهده دارد:

  • تهیه و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل ها
  • انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی
  • رسیدگی و پیگیری پرونده های حقوقی
  • شرکت در جلسات دادرسی و دفاع از حق سازمان
  • انجام امور حقوقی مربوط به مناقصه، مزایده
  • و …

 

در اداره ها و سازمان های دولتی، معمولا یک بخش حقوقی تشکیل شده از چندین کارشناس حقوقی مربوط به انعقاد قرارداد های خرید و فروش؛ انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه را زیر نظر دارند. در شرکت های خصوصی بزرگ نیز، مدیران شرکت از یک تیم مشاور حقوقی حرفه ای و پر قدرت و یک واحد حقوقی جداگانه  نیز بهره می برند.

 

چه مسؤولیت های مدنی در ارائه مشاوره حقوقی به افراد وجود دارد؟

در همه شغل ها افراد باید مسؤولیت کاری خود را بپذیرند، اما این مسؤولیت در بعضی مشاغل مانند پزشکی، وکالت، مهندسی ناظر، سردفتر داری به دلیل قواعد و قوانین خاصی که بر آنها حاکم است و همینطور داشتن صنف، برای صاحبان این مشاغل مسؤولیت های مدنی و قانونی وجود دارد. یعنی در صورتی که باعث به وجود آمدن ضرر و زیان برای طرف مقابل شود آن ضرر را باید جبران کند.

 

یکی از مهمترین عواملی که باعث ایجاد مسؤولیت مدنی برای مشاوران و وکلا می شود این است که در زمینه رازداری و حفظ اسرار موکل خویش تعهد نداشته باشند و در ارائه راه حل ها و مشاوره ها کوتاهی کنند و برای دفاع از موکل خود و ارائه راهکار صادق نباشند. مسؤولیت اعمال و رفتاری که مشاوران از جانب دیگران قبول کرده باشند، در صورت بروز مشکل بر عهده خود این شخص حقوقی است. در صورتی موکل می تواند حقوقی را که به واسطه مشاور حقوقی از وی سلب شده را بازگرداند که بتواند ضرر وارد شده را به صورت قانونی اثبات کند و آن را از طریق دادگاه حقوقی بیان کند.

 

همه افراد باید تا حدودی از حق و حقوق مدنی خود آگاهی داشته باشند و قبل از انجام هر کاری آن را به دقت بررسی کنند تا مشکلی به وجود نیاید. همینطور افراد باید بتوانند در صورت بروز مشکل با اشخاص ثالث از خود دفاع کرده و برای این کار از مشاوران حقوقی مشورت و کمک بگیرند.

 

وظایف کارشناس یا مشاور حقوقی حرفه ایوظایف مشاور حقوقی حرفه ای چیست؟

کارشناس یا مشاور حقوقی شرکت، باید نسبت به مسئولیت ها و تعهد های بیمه ای و تامین اجتماعی شرکت، تسلط و آگاهی داشته باشد و اقدام های لازم را به موقع، انجام دهد.

مشاور حقوقی حرفه ای شرکت، باید نسبت به مسئولیت ها و تعهدات شرکت، ناشی از قوانین صنفی، تعزیرات و حقوق مصرف کننده، آگاهی و توجه داشته باشد.

مشاور حقوقی شرکت، باید نسبت به مسئولیت ها و تعهدات شرکت، ناشی از مقررات کار و روابط کار، آگاه و تسلط کافی داشته باشد .

توصیه می کنم از مشاور حقوقی شرکت خود بخواهید، فهرستی از نقاط ضعف و قوت شرکت از دیدگاه خودش را تهیه و ارائه نماید.

حتما از مشاور حقوقی شرکت خود بخواهید تا زمانی که با شما همکاری دارد، هر گونه تغییر در مقررات قانونی مهمی که، ناظر بر فعالیت های شرکت شماست، یا حتی پیشنهادات و طرح های مربوط به تغییر مقررات حیاتی مربوط به کسب و کار شما را رصد و به شما گزارش نماید.

 

مشاور حقوقی حرفه ای چه دانشی نیاز دارد؟دانش مورد نیاز مشاور حقوقی حرفه ای

یک مشاور حقوقی حرفه ای باید به امور و قوانین حقوقی مسلط باشد. باید توانایی و قدرت تصمیم گیری سریع و درستی داشته باشد. همچین داشتن توان تجزیه و تحلیل مناسب، داشتن صداقت و امانت داری، رعایت انصاف، قدرت برقراری ارتباط مناسب و توجه به جزئیات از مهم ترین مهارت های یک مشاور حقوقی حرفه ای است.

 

نکته قابل ذکر دیگر این است که مشاور شما، در زمان مشاوره حقوقی عموماً نیاز دارد که تمام اسناد و مدارک و شواهد شما را از پرونده در اختیار داشته باشد. تنها کار لازم و ضروری که مشاور باید انجام دهد این است که اسناد را به خوبی آنالیز و تحلیل کند و درک درستی از پرونده داشته باشد. پس از آن باید اطلاعات و دریافت های خود از پرونده را با شما به اشتراک بگذارد و به گونه ای شما را راهنمایی کند که چگونه در دادگاه حاضر شوید و چگونه از حقوق خود دفاع کنید.

 

قطعا می دانید که داشتن مدرک رسمی چقدر می تواند برای کسب و کار شما اعتبار داشته باشد. اگر شما به عنوان یک مشاور حقوقی به دنبال پیشرفت در کار خود هستد، و علاقه دارید مدارک دیگری جز مشاور حقوقی داشته باشید، موسسه امین با برگزاری دوره آموزشی حقوقی، علاوه بر مدرک مشاور حقوقی دو مدرک معتبر دیگر یعنی داوری حقوقی و وکیل سایبری ارائه می کند.

 

یعنی شما در پایان این دوره سه مدرک معتبر دریافت می کنید که هر سه این مدارک زیر نظر وزرات علوم بوده و دارای تاییدیه سازمان جهانی WES می باشد. 

 

نتیجه گیری

وجود یک مشاور حقوقی حرفه ای در شرکت ها و سازمان برای مدیران، امری بسیار ضروری است. مشاور به شما آموزش می دهد که چگونه نظر قاضی را به خود جلب کنید. و چگونه در برابر حملات وکیل طرف مقابل خود دوام بیاورید و در آخر چگونه از خود دفاع کنید تا موفقیت حاصل شود.

 

در پایان اگر به مشاوره ای در رابطه با کار خود نیاز دارید، می توانید با کارشناسان ما در موسسه امین یک جلسه مشاوره رایگان حقوقی داشته باشید. با پر کردن مشخصات خود در فرم زیر از این فرصت بهره مند شوید.

نام و نام خانوادگی

فهرست مطالب

نیاز به مشاوره کسب درآمد از حقوق دارید؟ از یک جلسه مشاوره رایگان کارشناسان موسسه امین استفاده کنید

اساتید حقوقی موسسه آموزش عالی آزاد امین
پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در واتس اپ تماس مستقیم پشتیبانی در ایتا Instagram
چت در تلگرام چت در واتساپ تماس مستقیم پیچ اینستاگرام
چت در تلگرام تماس مستقیم چت در ایتا
تماس مستقیم
جشنواره فروش بی تکرار دوره های حقوق کاربردی
فقط تا ساعت 24:00 شنبه 13 آبان ماه

یک کلیک و 15 میلیون تومان هدیه آموزشی

وبینار"داوری حقوقی و فوران درآمد"

چگونه میشود با رشته حقوق که یکی از پولسازترین رشته های دانشگاهی است، به درآمدهای بالا رسید؟
چگونه داوری حقوقی شویم؟ + و آموزش کسب از رشته حقوق

دوره رایگان کسب درآمد از رشته حقوق

چگونه میشود با رشته حقوق که یکی از پولسازترین رشته های دانشگاهی است، به درآمدهای بالا رسید؟

شروع جشنواره  دوره MBA – DBA

اگر صاحب کسب و کار هستید،همین الان رزرو رایگان این دوره را انجام دهید و یک جلسه مشاوره رایگان کسب وکار دریافت کنید

ظرفیت محدود

نیاز به  مشاوره رایگان دارید؟
شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند

نیاز به  مشاوره رایگان دارید؟
شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند

نیاز به  مشاوره رایگان دارید؟
شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند

نیاز به  مشاوره رایگان دارید؟
شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند

برای رزوز رایگان شرکت در دورهمی مدیران به میزبانی موسسه آموزش عالی امین شماره خود را در فرم مقابل وارد کنید
برای رزوز رایگان شرکت در دورهمی مدیران به میزبانی موسسه آموزش عالی امین شماره خود را در فرم زیر وارد کنید
اگر برای کسب و کارتان یا ثبت نام دوره MBA نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.
اگر برای کسب و کارتان یا ثبت نام دوره MBA نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.
اگر برای دوره بازرسی فنی و کنترل کیفیت جوش نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.
اگر برای کسب و کارتان یا ثبت نام دوره MBA نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.

نیاز به مشاوره رایگان دارید؟
اگر برای ثبت نام یا کسب وکارتان نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند.