دوره های مدیریت نفت و گاز در مشهد

دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد، دوره ایست که با تمام مدیران، کارشناسان ارشد، مشاوران و … که در حوزه های مختلف صنعت نفت و گاز فعالیت دارند مناسب بوده و علاوه بر افزایش سطح دانش و همچنین مهارت آن ها، مدارک معتبری را برایشان ارائه می دهد. دوره مدیریت نفت و گاز تمامی سر فصل های مصوب وزارت نفت را پوشش داده و مطابق با آن به آموزش دانشجویان خود می پردازد.

دوره ی مدیریت نفت و گاز MBA

در دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد درس های اصلی و دانشگاهی MBA برای دانشجویان دوره ارائه می شود و محتوای آن برای صنایع نفت و گاز اختصاصی شده است. تمامی سرفصل های دروس این دوره با سرفصل ها و عنوان های مصوب وزارت نفت مطابقت دارد. مدیریت استراتژیک نفت و گاز، بازاریابی مربوط به نفت و گاز، حسابداری برای مدیران، اقتصاد نفت و گاز، مدیریت منابع انسانی در نفت و گاز، مدیریت پروژه های نفت و گاز و … تعدادی از عناوین مربوط به دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد است. در ضمن مدیران یا کارشناسان ارشد وزارت نفت و شرکت های زیر مجموعه ی اصلی آن، سازمان ها و شرکت های پیمانکار و همچنین کارشناسان ارشدی که در سایر صنایع کشور فعالیت دارند، می توانند از دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد استفاده کنند.

دوره ی مدیریت نفت و گاز DBA

اهدافی که این نوع دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد دارد، افزایش سطح علم دانشجویان و همچنین مهارت های تحلیلی و کاربردی مدیران، کارشناسان ارشد و مدیران ارشدی است که در صنعت نفت و گاز کشور فعال هستند. این دوره تماماً بر اساس اصول کاربردی است. روش های تحقیق در مدیریت، ایجاد خلاقیت و مدیریت در کسب و کار، مدیریت مالی و سرمایه گذاری، مدیریت فناوری در صنعت نفت و گاز، مدیریت استراتژیک در صنعت نفت و گاز، مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت و گاز و … از جمله مباحث دوره مدیریت عالی نفت و گاز در مشهد برای دوره ی DBA است. افرادی که بتوانند این دوره را با موفقیت به پایان برسانند گواهی معتبری به زبان فارسی و انگلیسی دریافت می کنند.

ثبت نام و توضیحات لازم درباره دوره MBA در مشهد